El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

domingo, marzo 25, 2007

NO S'ENGANYEM... (VOLEM VORE TV3-II)
No s'enganyen, el que pretén el Consell tancant TV3 no és ni censurar -el seu públic target no veu TV3- ni quedar bé amb el blaverisme -este "ignora" voluntàriament que s'emeta TV3- ni deixar sense informació al públic més allunyat del PP-CV, puix este en tot cas s'encabronarà més. Tampoc enardir el valencianisme soterrat: més bé poden patir una reacció de UV i CV, que facen les oportunes "manis" i fins i tot que li puguen retraure que no l'haja tancat abans. Es precisament per això que el PP no "farda" de moment del tancament -no ha eixit en C9, i en LP ha trigat una setmana i encara amb sordina- aleshores, quin és el motiu de esta acció, fins i tot arriscant-se a donar gasolina als seus rivals pel vot més blau i a la dreta?
Doncs esperar la reacció de EU, del BLOC, de la mateixa ACPV. I si de pas vé la reacció de ERC, de la Generalitat de Ctalunya, molt millor. I com a regalet final, que el PSPV i el Govern Central s'enfanguen també. No es preocupen: quan açò passe, SÍ que ho donaran amb tot detall a C9 i a on siga. Ja m'imagine encés i exaltat al nostre Francisco!
Senyores i senyors de EU, BLOC, ACPV, PSOE, PSPV, Generalitat de Catalunya, i oposició valenciana en general: no caiguen en el parany.
Que es continue emetent per la freqüència analógica disponible, i ja vindran temps millors.
Per cert, també és un cartutx què es guarden per quan estiguen a la oposició. Barra tindran de fer-ho, però ho fran...
Falten 63