El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

miércoles, marzo 07, 2007

EXTA SÍ, EXTA NO!
Com si d'un Discjoquei passat de voltes es tractara, el nostre Consell i les seus braços mediàtics consideren "ilegal" la desalinitzadora de Torrevieja. L'únic argument tangible fet públic, el camí d'accés des de la carretera, no és qüestió a prendre's a broma, puix sembla haver-hi una situació de buit legal en quant a responsabilitats.
Tanmateix, resulta cridanera la "disparà" desencadenada sobre la desalinitzadora, les promeses/amenaces de Gepons de fer el que faça falta per tal d'evitar-ne la construcció... i contrasta com un retolador fosfi amb els arguments mostrats a favor del Aeroport de Castelló. En este cas, la seua paralització -per raons similars o de més calat- semblava ser una espècie de crim del qual se'n podien calcular quasi immediatament els greuges económics -pel propi aeroport i... per les empreses de la CV!!- què són, cóm no! exigibles al terrible Govern Central. No cal dir que en este cas no s´ha parlat de "Aeroport il.legal" sinó que el que semblava ser il.legal era la seua "paralitazació".
En tot cas, la cobertura donada per C9 ha estat reduïda -pel que solen ser estos assumptes- i particularment titubejant, amb videos que anaven i tornaven de la web de RTVV, i una notable ausència a l'escaleta del nt9. Descartat a estes altures un possible problema de conciència, per absurd, cal suposar un seriós dubte sobre la credibilitat del desgavell i el fet que es done de bofetades amb la necessutat d'aigua. Junt amb el descompte electoral de mostrar-se obertament contra "tindre més aigua".
Raspant décimes....
Falten 81 dies