El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

jueves, marzo 01, 2007

HALA, TRANQUILS QUE JA HA PASSAT
Es ben curiosa la diferent difussió que s'ha donat a la latent prohibició per als xiquets de menys de 12 anys de tirar petards, i a la seua suspensió. Mentre que la prohibició ba tindre tot un luxe de minuts, us indiscriminat de la paraula "indignats" -un dels més recents èxits- i processó de la carxofa roja de C9 per a que tothom qui vullguera poguera despotricar a gust, l'alçament de la prohibició s'ha fet passar com més desapercebut millor.
Ni tan sols s'han complert els mínims de servei públic d'informació, ni molt menys el tractament acord amb el caràcter institucional de la notícia: tenint en compte que la notícia es produí en forma de compareixença d'un càrrec institucional com és el delegat del Govern, C9 va faltar a la seua tasca no donant constància de la compareixença. La cosa és més sagnant considerant la gran alarma que -segons ells mateixos- havia causat l'assumpte i a la quines causes C9 no és aliena.
Les úniques mencions consistiren en un molt breu apunt anit, amb la valoració a la baixa de l'alcaldessa i una altra este matí al BD, la tertúlia, amb el particular estil de Torró.
Res més. Ni "tema del dia" ni res.
Ja sabeu: raspant les últimes centèssimes.
Ah, falten 87 díes...