El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

jueves, septiembre 28, 2006

MAS "VOTS"
Que la nostra dreta governant ignore la frontera entre el que és públic, institucional i privat és fals: las coneixen perfectament per a botar la amb més gust. Per això, les campanyes de "més comunitat" -perdó: "MÁS Comunitat", tot en castellà naturalment- no només aprofiten per a fer autobombo en actes pagats amb diners públics -a vore si ho entenem: fer-se bombo en un mítin del PP, ; fer-ho en un acte de la Generalitat, malament- sinó que ara amb una barra espectacular, es demana directament i explícitament el vot per al PP. El vot d'un de cada dos valencians, ni més ni menys!!
Tres reflexions:
1-Els juristes, què n'opinen?
2-Si demana un de cada dos vots -hom no demana que ploga quan ho està fent a bots i a barrals- és que dóna per segur que en este moment no té eixa expectativa de vot
3-Llavors, si els que no voten/confien/suporten el PP i la actual Generalitat són enemics del progrés, i atenint-se a l'anterior punt... Quina és la opinió de Camps de més de la meitat dels valencians?