El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

viernes, septiembre 22, 2006

AVL: KRAMER CONTRA KRAMER

Eleccions a l'AVL. Després que la premsa adherent -sí, encara hi manca un repasset- fardara que la cosa estava lligà i ben lligà, arribem hui al dia d'eleccions. Cap sorpresa prevista. Fins i tot C9 ens diu al seu noticiari, al teletext que ens dóna el menú del dia:
"ELECCIONS A LA PRESIDÈNCIA DE L’ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA
Hui se celebren eleccions a la presidència de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. L'actual presidenta, Ascensió Figueres, espera revalidar el seu càrrec. D'altra banda, el seu principal contrincant i actual vicepresident Josep Palomero tracta de consolidar els seus suports. L'elecció tindrà lloc al monestir de Sant Miquel del Reis. El candidat guanyador haurà d'obtindre la majoria absoluta dels 21 membres de la institució."
Després del resultat que tots coneixeu -empat a nou, tres en blanc, torna a començar i Palomero que suggerix una retirada dels dos duelistes- oh, sorpresa, C9 retira amb celeritat inusitada el titular del seu teletext-per descomptat deixa per tercer telediari consecutiu allò dels "23 milions diaris", faltaria més!- dalt reproduït. I improvisa ràpidament la redacció de la notícia que finalment ix en antena -ni arriba a aparèixer al teletext- on despatxa l'assumpte en 25 segons donant-ne el resultat com si d'un partidet de la lliga d'empreses fora.
Quina sorpresa, no? Coneguent-los hom pot pensar que d'haver sabut prèviament este resultat, ni hagueren anunciat les elccions, sobre les que havien mantingut un silenci de tomba.
Ai, Paco! Quantes caixetes vas a obrir per trobar-te sorpreses d'ací a Maig?