El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

viernes, septiembre 15, 2006


Locutora, RELOCUTORA I REQUETELOCUTORA
Encara que sigam aliens als pormenors dels ajustaments de plantilla a Canal 9 ', no ens pot deixar de sorprendre que l'absència de Lluís Motes i Carme Bort als informatius de la nit -sotmesos, per cert, a un gran retallada- haja estat coberta per la poli-expresiva -ja saben, en funció de la notícia- Empar Recatalà. El més sorprenent és que encara continua donant lectura a les notícies de les dos de la vesprada, com si res.
Sense que siga censurable en si mateixa esta presència i represència, no deixa de resultar cridaner. Particularment per les notícies de les nou eren fins ara presentades per dos persones, perquè existixen molts/moltes professionals amb capacitat i/o experiència per fer-ho, i especialment per el sobredimensionat exèrcit de generalment sobreactuades reporteres -el génere no és casual, són quasi totes dones-, que, somrients i tiomfants, la nostra tele envia a qualsevol lloc de la CV a on un ciutadà haja fabricat amb paper de plata una reproducció del Micalet; que siga, això sí, referència mundial.
Esta redoble presència, en una tele on tanta gent es fica darrere un micròfon ens fa al menys preguntar-nos quins són els criteris d'idoneitat que no dubtem però que, segons sembla, ningú més té... de no estar relacionats amb questions d 'adhesió inquebrantable, ben evident d'altra banda. Adhesions que dubte els resulte tan difícil trobar-ne a casa. Deu ser que són moments per a deixar les coses en mans de gent de màxima confiança, no?