El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

viernes, febrero 16, 2007

FALTEN 100 DIES...
Doncs això... Cadascú a la seua feina. El Consell augmentant fins a l'infinit i més enllà la seua tasca propagandística. Préstecs europeus, demanda de l'AVE, que si no plou sequera, que si plou massa l'Ebre vessa, plenaris a on siga -vajen en compte en tirar de la cadena o quan tiren el fem o quan s'assenten al sofà, podria haver-hi alguna senyoria- etc, etc.
JIP de gira ben adherit a Alborch, i demostrant que no tenen ni discurs ni programa -porte una setmana menjant-me senceret el NT9 i no hi he vist res- i ep! torejant temes viscosos com PAIs de ara-sí/ ara-no, o correligionaris de dubtosa oportunitat expressiva com Bernabé -ai, com se li acudix fer la passada de la mort amb les casernes- Glòria Marcos que continua fent-se-li fosc quan veu un micròfon de C9 i s'apresta a dir País Valencià sense adonar-se que això serà el 75% del que ixca en NT9, i tot s'ha de dir amb la més que agradable sorpresa d'Amadeo Sanchis: un xic d'esquerres que trenca els habituals tòpics -de maneres més Riboses que Marcosianes-, rebat els arguments amb inusitada calma i ponderació i OH! parla castellà. Un bon punt.
No s'inicia -ni tan sols s'ha fet menció del -100 al compte enrere- sinó que seguix una carrera cap ales elccions on no faltaran els paranys. Un d'ells ja ha sorgit amb les traques -de moment empat- i altre està en marxa amb els llums de Sueca. Qui tots sabem podrà dir el que vullga. Sense por. Una por que sí tindrien altres: podria gosar un ajuntament d'esquerres el dir "Ay, nosotros no podemos hacer nada..." sense por que començaren ipso facto a rosegar-li el garrò? Però l'ajuntament sap que no corren perill de eixir cremats. Però com ja ha sonat el primer clarí de "mezclarlo con la política" de part de la pròpia falla -ja se sap que els qui se queixen, com els que ho fan sobre les escoles, "son de izquierdas" que dirien i diuen sense despentinarse donya Rita o Las Provincias- no estarà de més que, per una vegada que és la ciudadania la que planta cara, els partits -d'esquerres, clar- se'n mantinguen al marge perquè a ells segur que no s'ho perdonen.
El que deiem: ja només falten 99......