El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

martes, enero 23, 2007

21 DIES, QUE NO GRAMS.
Ni un de menys ni un de més, és el que s'ha pres la nostra premsa per dedicar-li a la darrera astracanada de l'inefable Gepons un article a la mida de la seua magnitud.
Cert és que se'n va donar compte de l'acudit, vull dir de les declaracions del nostre conseller melonianament algerià. Però continue pensant que hi ha ocasions en què donar la notícia és alguna cosa més que contar textualment el què s'ha dit.
Deixem en tot cas estar el missager, encara que me sorprenga la tendressa dels mitjans amb les garambaines de Pons.
L'article al que faig referència, publicat al diari EL PAIS, desmunta punt per punt la majoria dels arguments del nostre Consell referents a l'aigua. Tot enfocat amb altes dosis d'humor -bo- i ironia.
No obstant, deixa de banda el més psicotrópic de les profecies de don Esteban. Jo mateix maix centra-me fa tres setmanes a l'aspecte sospitador del nostre conseller, deixant clar el meu punt de vista front les sospites dels nostres governants. Vaig deixar de banda el "meollo" de l'assumpte i quan te n'adones, ha passat de temps...
Bé: Ens adverteix el nostre conseller del perill que el Govern Central convertisca la nostra Comunitat en una fàbrica d'aigua per tots aquells que segons ell ens l'han negada. Com a argument destinat a traure com més suc millor de l'icona sentimental en què han convertit l'aigua, és brillant. Com a veritat o ni tan sols possibilitat amb un mínim de coherència, no hi ha per ón agarrar-ho. I com a argument boomerang... bé ja hi entrem més tard.
Vejam. No cal oblidar que el mateix públic al qui es dedica este discurs és el ja convençut de que el nostre Govern Central no ens vol construir unes obres que facen possible un trasvasamen des del Ebre. En cas de produïr-se el cas contrari, com "sospita" Pons que portarien l'aigua ací fabricada als catalans, Manxegs, aragonessos? Amb garrafes i camions? Es evident que per portar una quantitat significativa d'aigua s´hauria de fer una obra similar al derogat trasvasament.
Realment pensa G. Pons que algun govern seria capaç de no fer unes obres de esta categoria per portar aigua des del nord i sí per a portar-la des d'ací?
Realment pensa que hi ha alguna persona mtjanament informada capaç de creure-s'ho?
En tot cas si el nostre conseller vol preseverar per este camí li recomane els programes sensacionalistes de la TV. L'audiència n'aumenta cada dia...