El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

lunes, mayo 01, 2006

QÜESTIÓ DE VORERES

La notícia no té desperdici; C9:
"UN CARRER COM A FRONTERA: Dividits i amb dos voreres viuen uns veïns a Burjassot i Godella, al costat de València. Mentre un ajuntament arregla la seua part del carrer, l'altre encara no ho ha fet. I el més curiós és que ni uns, ni els altres estan contents. "
Bé, a València, generalment, tenim la sort que ambdós costats del carrer són normalment competència del mateix ajuntament. Motiu pel qual no se'n arregla cap, no hi ha discriminacions i, això sí, uns i altres estan molt contents!
És possible fer un recorregut des de l'Avinguda de la Plata, o des de Patraix fins a la Plaça de l'Ajuntament, mirant a terra sense que deixe de haver al nostre camp de visió una vorera feta pols, afegits a l'asfalt de dos dits de gros, taulells solts, etc... Per no parlar de "mones" -i no de pasqua- què podriem anar xafant com si jugàrem al Sambori...
Valencia avanza con Rita.
Jaume