El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

lunes, noviembre 27, 2006


ELS TICS DE DRETES DE SEMPRE...
No es perguen la redacció d'esta notícia de C9. Deixem al marge l'assumpte en si mateix i el morbus inevitable per sentir la reacció del nostre Consell, del mateix partit -sempre ha pensat que en general, quan es conta una tropeñia de qualsevol càrrec polític, no és necessari dir-ne l'afiliació política puix al cap i a la fi un alcalde és un càrrec institucional alié al partidisme- i centrem-nos en la lectura que en fa C9, de la reacció del Govern Balear.
Es senzillament inacceptable que en un món modern, amb competències ben definides i des d'una TV pública pertanyent a un govern autònom, obligat i sense excusa per no conéixer els mecanismes de la política local. Pero encara així, no els dól dir que "el president l' ha destituït -l'alcalde- del càrrec". Es possible que un redactor de C9 crega que els alcaldes els col.loquen i els trauen els presidents de Comunitat? Es el reflexe de la manera de pensar-ne del nostre Consell? Es una conseqüència de la barreja de esports, promotores i política que campeja -o Campseja- a C9?
"Alguien que mande, y que tome decisiones..." que deia el senyor Rajoy. El concepte piramidal i autoritari de la nostra dreta es nota fins i tot a l'hora de donar cónter de les dimissions... Quant queda, per favor!

2 Comments:

At 7:42 p. m., Anonymous Anónimo said...

que pesaos soi los progres. Destituir, destituir, pues eso el caso es que lo ha quitado.

 
At 9:07 p. m., Blogger El Sapo said...

Gracias, cualquier aportación es buena!
jaume

 

Publicar un comentario

<< Home