El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

miércoles, junio 14, 2006


PLURALITAT
Enmig d'una setmana de rifi-rafe polític com a poques, amb els trencaments de Rajoy i les disculpes de Blanco, pactes d'esquerra i tot el que siga, res millor com a cloenda de exercici que una entrevista política. Divendres al BD-CV, i ahi tenim a Soraya Sáenz de Santamaría. Més veus? No!! Però no dubteu de la imparcialitat dels nostres servicis informatius, puix per a introduïr l'entrevista -què, tot siga dit, sis dies després m'ah deixat ben pocs records- Torró es descarrega amb la següent parrafada:
"La negociació amb la banda terrorista ETA ha portat al president del PP, Mariano Rajoy a trencar relacions amb el Govern de Rodríguez
Zapatero; una decisió que des del Partit Socialista s'aprofita per tractar d'aïllar al partit popular. Cóm faran front els populars a eixa pretensió? Eixa és la pregunta que li traslladem a S. Sáenz de Santamaría..."
El millor de certes coses és que no cal comentar-les...