El Blog del Sapo

Hola amigos. Soy El Sapo y este es mi blog. Sería muy tonto daros indicaciones sobre de qué va. Ya iréis viendo. Sólo quiero daros mi opinión. Procuraré ser divertido y llamaros la atención sobre cosas que no veo reflejadas en los medios de comunicación. Bueno, mejor no os masacro con más presentación.

jueves, abril 20, 2006

“Definicions”
Sigam clars: una definició consisteix en una descripció associada a un nom. Ni l’Estatut del 82 ni l’actual projecte contenen, doncs, cap definició de la llengua que parlem els valencians. Un nom per si mateix, siga el qui siga, no és cap definició. El PSPV no ha proposat doncs, ni “imposar la unitat de la llengua catalana” ni “canviar la definició del valencià”. D’açò es desprén que qui diu això -es a dir Canal 9, González Pons, Castellano o el propi Camps- manipula i menteix. Menteix i ho fa aposta, com diria el seu ¿ex? cap Aznar.
Mantindre la referència –que no definició- al valencià com està ara a l’Estatut no té res a vore en catalanisme ni històries de bruixes de don Esteban. Només cal recordar que a eixa referència s’an agarrat com a un ferro al roig per a defendre el seu “valencianismo hasta las cachas”. Només un apunt sobre la falta de vista del PSPV en acceptar eixe “idioma valencià”, i la inoportunitat del moment en què tirar enrere, encar que estiga bé. I què trist que és barallar-se per ficar o no “idioma” al costat de “valencià” quan tenim una AVL caríssima que, eixa sí, té una definició del valencià disponible.

2 Comments:

At 8:57 p. m., Blogger Rafa said...

Molt interesant, si aceptes suggeriments (que estic segur que els aceptes) he de dirte que el programa t'ofereix la possibilitat de titular les teues entrades. Així, quan la gente comente els teus artícles podrà tenir la referència de quin article està comentant.

De tota manera, ànim

Ben cordialment

PD Hauries de permetre els comentaris anòmins

 
At 6:01 p. m., Blogger El Sapo said...

Gràcies i ben vingut. Te fea de vacances! Sí, sí, si açò no es més que un embrió.
Te recorde que tens una pregunta al teu mail! ;-)
Records
J

 

Publicar un comentario

<< Home